tv en internet
Blog

Feestelijk het jaar uit met tv en internet

Weet jij al wat je met Oud & Nieuw dit jaar gaat doen? Vier je het alleen, met je gezin, met vrienden of met de hele familie? Met dit feest sluiten we niet alleen het afgelopen jaar af, maar ook de gezellige decembermaand. We zitten nu nog middenin de tijd van de feestelijke kerstborrels en iedereen is druk bezig om de kerstdagen goed voor te bereiden, maar zo langzamerhand worden ook plannen gemaakt voor het laatste feest van het jaar. Hoogste tijd dus om te bedenken wat je op deze avond gaat doen. Eén ding is zeker: met tv en internet wordt het sowieso een gezellige avond.

Programmering tijdens de feestdagen

In december heeft ieder feest een eigen, jaarlijks terugkerende, programmering op tv en internet. Als Sinterklaas in het land is zitten we aan de buis gekluisterd voor het Sinterklaas journaal. Kerst begint op kerstavond met de “All you need is love” kerstspecial en tijdens de kerstdagen zelf worden er op tv en internet volop oude, feel good familiefilms uitgezonden. Denk aan films als “Home alone”, en “The sound of music”. Zo heeft ook Oud & Nieuw een geheel eigen programmering op tv en internet.

Het jaar uit met tv en internet

Tijdens de jaarwisseling hoef je op tv en internet niet te vervelen. Of je nu alleen voor de buis zit of met een hele woonkamer vol visite, er is altijd iets leuks te volgen. Denk bijvoorbeeld aan gezellige spelshows waarin het afgelopen jaar centraal staat of natuurlijk de ontzettend populaire oudejaars conferences van de beste cabaretiers van het land. Al jarenlang stemmen we massaal tv en internet af op deze voorstellingen waarin het afgelopen jaar met veel humor wordt beschreven. Aan het einde van de shows kan de champagne uit de koelkast gepakt worden, want dan is het daadwerkelijk bijna nieuw jaar.

Begin het jaar met goede muziek

Om twaalf uur ploppen de kurken van de champagne flessen en wordt er volop vuurwerk afgestoken. Zelfs na middernacht gaat de feestelijke programmering op tv en internet gewoon door. Na het inluiden van het nieuwe jaar vertonen de meeste zenders diverse concertregistraties. Van de “Vrienden van Amstel live” tot een concert van U2, het nieuwe jaar begint met goede muziek op tv en internet. Dit maakt het eten van een oliebol nog feestelijker. Wat je dus ook gaat doen met oudejaarsavond, er zijn genoeg leuke programma’s om te volgen.

Geef een reactie