frontline for pets
Blog

Frontline voor de beste bescherming van jouw dier

Je dier optimaal beschermen met Frontline?

Frontline staat bekend om de anti vlooien pipetten (spot on) die voor honden en voor katten zijn ontwikkeld. Frontline heeft verschillende sterktes wat te maken heeft met het gewicht van het dier. Voor de kleine vriendjes zijn er speciaal pup of kitten spot on pipetten ontwikkeld.
De anti vlooien pipetten zijn eenvoudig te gebruiken en toe te dienen in de nek van jouw huisdier.
Vooral bij een kat is het belangrijk om goed op te passen dat de kat het anti vlooien middel niet kan oplikken tijdens het wassen. Honden zijn hier wat minder flexibel in maar hierbij geldt ook dat het belangrijk is dat het vloeistof precies in de nek wordt gedruppeld. Binnen 24 uur zijn alle vlooien gedood

Ga je vaak met je hond naar het bos of een natuurgebied? Dan is de Frontline combo echt een aanrader. Het niet alleen een anti vlooien middel wat ook de eitjes en larven dood maar beschermt de hond ook tegen teken. De Frontline combo beschermt de hond maar liefst 8 weken tegen vlooien en 4 weken tegen teken.
Voor de echte buitenkatten is de Frontline combo ook een zeer goede bescherming tegen vlooien en teken. We weten natuurlijk nooit waar de kat allemaal komt op een dag, misschien wel in de hoogste boom van de buurman. Om er zeker van te zijn dat jouw lieve kat geen nare jeuk krijgt of ziek wordt van een teken beet is de frontline combo een goede voorzorgsmaatregel.
De kat is 4 weken beschermt tegen vlooien en 2 weken tegen teken.
Toch een teek gevonden? Gebruik dan de eenvoudige tekenpen van Frontline.

Verkoopt Frontline alleen maar anti vlooien pipetten?

Nee, frontline heeft in de laatste jaren zijn assortiment uitgebreid met allemaal middeltjes voor katten en honden.
Frontline staat dan ook bekend om de lekker ruikende shampoos ontwikkeld voor verschillende types vacht. Voor de hondjes die last hebben van klitten in hun vacht is er een speciale shampoo ontwikkeld, maar ook voor de hond die het heerlijk vindt om in de bagger te rollen en vervolgens heel erg stinkt. Voor de honden met huidproblemen is er een shampoo ontwikkeld speciaal voor de gevoelige huid met een verzachtende werking.
Wanneer de winter is begonnen en de gemeentes de wegen en paden moeten strooien voor de veiligheid voor alle mensen, is het van belang dat jij de voetzolen van jouw vertrouwde viervoeter beschermt! Het zout wat wordt gestrooid kan tussen de tenen ophopen van de hond waardoor ontstoken wondjes ontstaan. Om dit te voorkomen smeer je zowel de voor als achterpoten voor de wandeling in met Frontline petcare voet & voetzoolkussen balsem.

Geef een reactie