Blog

Alles wat je moet weten over verhuizen in Amsterdam

Alles wat je moet weten over verhuizen in Amsterdam

Verhuizen, vroeg of laat krijgen wij er allemaal wel mee te maken. Wat nog leuker is dan verhuizen, is verhuizen naar Amsterdam. je kan natuurlijk verschillende redenen hebben om te verhuizen naar/in Amsterdam. Denk aan studie, werk, ruimer wonen of je wilt simpelweg gewoon ervaren hoe het is om in de grote stad te wonen. Het is natuurlijk hartstikke leuk, als je eindelijk een woning hebt gevonden in Amsterdam. Bedenk nu maar is hoe je gaat verhuizen. Amsterdam is best wel een moeilijke stad om in te verhuizen, dit komt natuurlijk vanwege het feit dat er simpelweg minder ruimte is in Amsterdam vergeleken met andere steden.

Verhuistips

Verhuizen kan stressvol zijn, maar ook heel simpel. Het hangt merendeels eigenlijk af van je planning. Ik spreek uit eigen ervaring, als ik als gouden tip meegeef om het verhuizen niet tot het laatste moment uit te stellen. Dit heb ik namelijk wel gedaan in het verleden, wat voor heel veel onnodige stress zorgde. Een paar goede tips voor verhuizen amsterdam zijn:

  • Begin een week van te voren met het inpakken van je spullen. Dit is zeker een aanrader als je met meerdere personen woont, of als je heel veel spullen hebt.
  • Kies voor goede dozen en verpakkingsmateriaal. Je wilt je spullen natuurlijk wel heel houden, kies daarom voor goed dozen en verpakkingsmateriaal. (Meestal is verpakkingsmateriaal inbegrepen als je een verhuisbedrijf inhuurt, maak hier gebruik van!)
  • Verhuis alleen zelf als je weinig spullen hebt. Als je bijvoorbeeld maar 5-10 dozen moet verhuizen, kan je dat zeker zelf doen. Huur bijvoorbeeld een klein busje in voor deze taak , maar als je hier niet toe instaat bent is het natuurlijk niet erg om een verhuisbedrijf in te schakelen.
  • Bij het verhuizen van grote meubels en dozen, raad ik aan om een verhuisbedrijf in te schakelen. Zeker als je gaat verhuizen naar Amsterdam, want daar heb je de ervaring van verhuisdiensten hard nodig. De gemiddelde kosten verhuisbedrijf zijn vaak verschillend in Amsterdam.
  • Kies een goede tijdstip uit. Ik raad aan om te verhuizen tussen 10-16 uur op werkdagen. Tussen deze tijden is het vaak het rustigst in Amsterdam.

Veel succes verder in Amsterdam!

Als je mijn tips hebt opgevolgd. Dan kan ik je garanderen dat je nu zonder enige stress bent verhuisd naar/in Amsterdam. Zo heb je gezien dat verhuizen amsterdam helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, als je het maar goed hebt geregeld. Verder wil ik je natuurlijk veel succes en plezier toewensen in onze hoofdstad!

Geef een reactie