Blog

Unieke zomerkleding voor kids!

De zomerperiode is weer begonnen en betekent dit dat we weer volop onze favoriete zomer outfits kunnen dragen. Als volwassenen kiezen we vaak voor unieke shirts van unieke merken, maar is er tegenwoordig ook veel kwalitatieve en modieuze kleding voor de kids te vinden. Stoere spijkerschrift, poloshirts voor kinderen en kleine jurkjes, het is er allemaal! In dit blog zullen we je meer vertellen over de kinderkleding van Dsquared en Nik en Nik!

Dsquared voor kids

Een merk dat vooral bij heren bekend is om de modieuze letten en unieke broeken, is Dsquared. 

Dean en Dan Caten, een tweeling geboren in 1964, zijn Canadese modeontwerpers die het merk Dsquared hebben weten op te richten. De afgelopen jaren is het merk enorm gegroeid en zul je het merk vast op verschillende plekken zijn tegengekomen. Artiesten zoals Madonna wilden graag samenwerken met het merk en creëerden zij limited edition kleding, waardoor het merk alleen maar meer onder de aandacht is gekomen. 

De jeans van Dsquared zijn vaak te herkennen aan het opvallende rode logo bij de gulp, de extreem goede kwaliteit en de unieke designs. De broeken beschikken vaak over kleine verfspetters en schieten, waarmee het merk een enorme slag in de markt heeft kunnen slaan. Tegenwoordig kun je er terecht voor al je zomerkleding, zo ook voor de outfits van de kids. 

Dsquared voor kids

Door het hippe design en de unieke looks van de Dsquared kleding, is het merk erg bekend onder jongeren en kinderen. De modieuze broeken zijn bijvoorbeeld erg in trek, waardoor vele jongeren eenzelfde broek zouden willen dragen. Nu kun je natuurlijk zelf een outfit uitkiezen voor de kids, maar is het natuurlijk veel leuker wanneer ze dit zelf kunnen doen. Met de collectie van Dsquared kids kunnen zij modieuze kledingstukken uitzoeken, zodat ook de kids er zomers bij zullen lopen tijdens het zomerseizoen!

Kinderkleding van Nik en Nik!

Modeontwerpster Nikkie Plessen wist met haar kledinglijn NIKKIE een enorme slag te slaan en binnen een paar jaar is het merk uitgegroeid tot een populair merk. Er was te zien dat vooral jongeren graag de melding wilden dragen, waardoor Nikkie ervoor heeft gekozen om ook een kinderkleding merk te lanceren, Nik en Nik! 

Met de collectie van Nik en Nik kunnen de kids unieke outfits maken en zij zich iedere dag anders stylen. De ontwerpen zijn gemaakt van goed materiaal en beschikken de kledingstukken over een goede kwaliteit, waardoor de kleding langer mee zal gaan! Neem eens een kijkje in de collectie van Nik en Nik en laat hen zelf een outfit kiezen, waarna zij veel plezier zullen beleven aan hun nieuwe kleding!

Geef een reactie