Blog

Naar Hotel Rotterdam, dat is een goed idee!

Je denkt er misschien niet als eerste aan als je een weekendje weg wilt, maar Rotterdam is echt een leuke stad. Je kunt hier heerlijk winkelen, er is genoeg te zien en te beleven. Wanneer de coronamaatregelen weer versoepelen kun je hier ook weer heerlijk uit eten en een gezellige kroeg in duiken. Rotterdam heeft de grootste haven die je ooit hebt gezien, met enorme containerschepen, cruiseschepen en noem maar op. Je kijkt er je ogen uit. Een weekendje in Hotel Rotterdam is daarom een fantastisch idee. Zelfs nu, met alle coronamaatregelen die nu gelden. Want in Hotel Rotterdam mag je gewoon lekker komen slapen en je kunt er heerlijk eten. Hou er wel rekening dat vanaf 20.00 uur geen alcohol meer wordt geschonken en dat er nu even niks te beleven is in de stad.

Hotel Rotterdam is een leuk uitje

Tenmiste, als alles weer open is en je weer lekker op pad kunt gaan. Je kunt met je lief naar Hotel Rotterdam, maar je kunt er ook gezellig met het hele gezin naartoe. Want er is genoeg te beleven. Er is een dierentuin, je kunt de Euromast bezoeken en je kunt heerlijk de KoopGoot door. Daar vind je alle winkels van alle bekende merken, maar ook winkels waarvan je nog nooit had gehoord en die het ontdekken waard zijn.

Plan alvast een weekend Rotterdam voor als het weer kan

Want áls je dan een weekendje weg gaat, met het hele gezin of alleen met je lief, dan wil je dat weekend wel ten volle benutten. Door de maatregelen rond COVID-19, ingesteld door de Overheid, het RIVM en de diverse winkels en andere openbare ruimtes, worden de opties wel flink ingeperkt. Maar dat wil niet zeggen dat je niet alvast flink wat voorpret kunt beleven. Je kunt alvast plannen, het openbaar vervoer in de stad (virtueel) uitvogelen en bedenken naar welke musea je allemaal wilt gaan. Voor je het weet worden de maatregelen opgeheven en kun je écht naar Hotel Rotterdam.

Rotterdam is ook leuk voor een vrijgezellenfeest

Oké, ik kan me voorstellen dat als de bruidegom een uitgesproken AJAX of AZ-fan is dat Rotterdam dan niet echt is aan te raden. Maar vergis je niet Rotterdam is een hartstikke leuke stad. De kroegen en cafés zijn gezellig, er zijn veel activiteiten te beleven die je tijdens een vrijgezellenfeest kunt doen. Zowel binnen als buiten. Maar je hoeft niet nu te beslissen. Kijk gewoon eens op de site en ga alvast op onderzoek uit.

Geef een reactie