Blog

Drie gelegenheden om t-shirts voor te bedrukken

T-shirts zijn er in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig is het ook op vele websites mogelijk om t-shirt te laten bedrukken met een tekst of afbeelding naar keuze. Zelf heb ik afgelopen maand bijvoorbeeld t-shirts laten bedrukken voor een bedrijfsuitje met mijn werk. Dit kun je echter nog voor veel meer andere gelegenheden doen. In deze blog vertel ik voor welke gelegenheden je dit allemaal kunt doen. 

Een vakantie met vrienden

Als je op vakantie gaat met vrienden, is het een leuk idee om t-shirts te laten bedrukken. Stel je gaat bijvoorbeeld met een hele grote vriendengroep naar Spanje, dan is het leuk er ook als groep uit te zien. Dit kun je doen door middel van een Tshirt bedrukken. Maar wat zet je nou op zo’n t-shirt? Als jouw vriendengroep een bepaalde naam heeft, bijvoorbeeld als de naam van jullie whatsapp groep, dan kun je deze naam op de shirts zetten. Hebben jouw vrienden en jij echter geen echte groepsnaam? Dan is het wat lastiger. Een ander leuk idee is om dan tshirts te bedrukken met allemaal dezelfde afbeelding erop. Je kunt dan iedereen op de achterkant van het shirt zijn naam laten bedrukken, zodat iedereen weet welke van hem/haar is. 

Een vrijgezellenfeestje

T-shirts bedrukken is ook de perfecte manier om een vrijgezellenfeestje nóg leuker te maken. Als je een vrijgezellenfeestje organiseert voor jezelf of voor een vriend(in), wil je natuurlijk wel herkenbaar zijn als groep in de stad. De avond draait natuurlijk om de bruid of bruidegom en dat moet te zien zijn. Het is dan leuk om de bruid of bruidegom haar of zijn eigen t-shirt te geven met opdruk erop. Ook de entourage moeten dan natuurlijk t-shirts krijgen. Je kunt hier bijvoorbeeld een foto van de bruid en bruidegom op zetten, of gewoon een leuk stukje tekst. 

Je favoriete voetbalclub supporten

Voetbalclubs hebben tegenwoordig ook al de kunst van shirts bedrukken uitgevonden. Bij veel voetbalclubs kun je een t-shirt van je favoriete team laten bedrukken met je eigen achternaam op de achterkant. Ook hebben ze vaak nog andere kledingstukken of andere merchandise die je kan laten afdrukken met je naam erop. Hier vragen ze echter wel vaak een flinke prijs voor. Gelukkig zijn er ook genoeg websites op het internet waar je een versie kunt bestellen die hierop lijkt, maar een stuk voordeliger is. Met een shirt van je favoriete team met jouw naam erop, ben je helemaal ready om de club aan te moedigen!

Geef een reactie